Solrød Tennis Klub

Opstrengning af Ketsjer

Vi kan nu tilbyde opstrengning af ketsjere, til en fordelagtig pris

Der er mulighed for at få det gjort med egen streng, men ellers vælger jeg i samarbejde med opstrengeren den streng, der passer til dit spil eller dine ønsker. Desuden skal der vælges antal af kilo, ketsjeren skal opstrenges med.

Blød opstrengning: 19-22 kg. Typisk til motionister og ungdomsspillere.
Medium opstrengning: 23-24 kg. Til spillere som har et fornuftigt niveau.Hård opstrengning:   25-30 kg. Til dem som spiller turnering og rammer bolden i midten -næsten hver gang, og har brug for at få holdt poweren tilbage.

Priser:

Med egen streng: = 125 kr.
Du skal blot aflevere din ketsjer, med din streng samt ønsket antal kilo.

Uden streng – standard opstrengning = 200 kr.
Anbefales til motionister, hvor holdbarhed og kontrol er i fokus.

Uden streng – god opstrengning = 225 kr.
Opstrengning der anbefales til klubbens spillere der spiller på hold eller bare gerne vil have en streng, der f.eks. har fokus på spin eller power. Et eksempel kunne være en Babolat RTM Blast 1,25.

Uden streng – den bedste af slagsen = 250 kr.
Her får I mulighed for strenge, som opstrengeren selv benytter, når han går på banen til elitedivisionens kampe. Eksempelvis Luxilon streng.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ønsker at få opstrenget en ketsjer?

Så skal du sende en SMS til Jonathan Hjordt på 6015 9701 med dine ønsker til strengen, og hvilken opstrengningstype du ønsker.

Hvornår foregår ind- og udlevering?

Indleveringen foregår hver mandag mellem kl. 18-20, mens der spilles åben bane i sommersæson, her vil Jonathan stå til rådighed og indsamle ketsjere samt ønsker til opstrengning.

Udleveringen foregår som udgangspunkt efter ketsjerne er færdige, næstkommende mandag i samme interval. Hvis du har bopæl i Solrød, så kan Jonathan passende aflevere ketsjeren på din hjemmeadresse i løbet af ugen, når den er færdig, da han trænger til motion J

Hvad hvis jeg ikke kan aflevere min ketsjer i det ønskede interval?

Prøv så vidt muligt at aflevere din ketsjer i det ønskede interval, men hvis det ikke kan lade sig gøre, så må du meget gerne kontakte Jonathan på 6015 9701.

Betaling: Foregår til Jonathan via MobilePay inden eller samtidig med indlevering på nummer 6015 9701. I referencen må du meget gerne skrive (Opstrengning samt antal kilo, ketsjeren skal opstrenges med)

Ved spørgsmål eller andet bedes i kontakte Jonathan på 6015 9701 eller på mail: jonathanhjordt@icloud.com.

De bedste hilsner
Jonathan