Solrød Tennis Klub

Vore juniortrænere

 

 

Kenneth Freddin (Cheftræner)

 

Kenneth har været træner i klubben siden 2017 – og kommer med stor erfaring som træner. Kenneth har været tennis træner for juniorer mere end 19 år. Primært i Vestsjælland omkring Holbæk, derudover har han været DGI instruktør, hvor han har taget rundt i klubber og afholdt KPT (klar, parat, tennisstart) for skoleelever på Sjælland. Han har også været træner på Sjov Sommer. Han er også instruktør på klubbens meget populære voksen introduktionsforløb.
Kenneth kan træffes på Mobil: 3172 5101 samt Mail: kennethfreddin@yahoo.com

 

 

 

 

 

 

Pernille Busk Rasmussen (træner)

Pernille er klubbens cheftræner og har været det igennem flere år. Hun har spillet tennis i flere forskellige klubber (herunder som  2. divisionsspiller).  Hun spiller også selv på klubbens veteran 40+ turneringshold. Hun har også været træner på Sjov Sommer gennem flere år. Hun er også instruktør på klubbens meget populære voksen introduktionsforløb.

 

 

 

 

Karoline Ken (hjælpetræner) – Født 2004

 

Karoline er startet som hjælpetræner i efteråret 2020, og kommer med stor erfaring som tennisspiller på eliteplan – herunder DM titler m.m. Karoline har spillet tennis siden hun var 5  år og blandt andet spillet i KB på højt plan.

 

 

 

 

 

 

 

Desuden har nedennævnte hjælpetrænere:

Log ind

Seneste nyt