Solrød Tennis Klub

Vore juniortrænere

Cheftræner Kristian Birch


Kristian Birch er certificeret tennistræner og har været træner i klubben siden 2021. Han har over 10 års erfaring indenfor holdsport, hvor han har trænet unge og voksne.
Udover at være træner for vores juniorer, er han Holdkaptajn for vores U14 hold. Desuden er Kristian også en af trænerne på Voksenintroduktion og Kristian spiller selv i klubben.

Hjælpe trænere:

Karoline Ken 

Karoline er startet som hjælpetræner i efteråret 2020, og kommer med stor erfaring som tennisspiller på eliteplan – herunder DM titler m.m. Karoline har spillet tennis siden hun var 5 år og blandt andet spillet i KB på højt plan.

Jens Kragh 

Jens er startet som hjælpetræner i 2022. Jens er glad for at spille tennis. Han har spillet tennis siden han var ni år. Hans favoritspiller er Rafael Nadal. Han kan godt lide den måde Nadal spiller og server på.

Villads Hulsbæk Troelsen

Villads er startet som hjælpetræner i 2023.
Villads har dyrket tennis siden 2019 og er meget glad for at spille det. Lige siden han startede, har han syntes, at det er meget spændende. Hans favoritspiller er Holger Rune. Han synes, det var sejt, at Holger Rune kunne komme i top 10 i verden, da han var 19 år.