Solrød Tennis Klub

Referat: 7. december

7. december 2022 - Skrevet af stkadmin

Mødet var planlagt til en varighed på maksimalt 45 minutter, så det var primært et orienteringsmøde.

Vi har i øjeblikket 308 medlemmer i klubben.
På seneste bestyrelsesmøde blev det aftalt at Malte er tovholder på udsendelse af et spørgeskema til klubbens medlemmer. Kenneth fortalte at denne proces nu er startet.

I mellemtiden er Solrød Kommune kommet med et ønske om at bistå samtlige foreninger i kommunen med hjælp til at rekruttere aktive frivillige. Kommunen har derfor bedt bestyrelsen om at deltage i 2 aftenmøder, som afvikles 11. januar og 2. februar.

Ombygningen af det gamle klubhus på højen nærmer sig nu en afslutning. Tømreren bliver færdig i weekenden, flisearbejdet bliver afsluttet på tirsdag 13. december.
Til foråret skal vi gøre den nye terrasse færdig med et par blomsterkummer. Jeg har arrangeret at vi kan modtage et bordtennisbord og en dartskive som (hvis den kommende bestyrelse synes) kan opstilles inderst under overdækningen.

Det ene lysarmatur over bane 1 i hallen er desværre defekt, da kun 1 ud af 3 lamper fungerer. Jeg har kontakt med leverandøren, og der arbejdes med ”sagen”.

I gavlen på hallen er der et par plader helt oppe i de øverste trekanter der ”blafrer” når det blæser kraftigt.
Jeg har kontakt med leverandøren, men det er en meget omkostningstung reklamation/reparation. Vi er nødt til at afvente foråret før der kan gøres ”noget”.

Margrethe stopper med rengøring pr. 31. december. Jeg indkøber en afskedsgave til hende efter godt 14 års rengøring.
Jeg har haft møde med 2 mulige rengørings firmaer, hvor det ene virkede overkommeligt både med hensyn til pris og indstilling. Men vi skal forberede os på at nogle basale ting som f.eks. håndtering af opvask, rengøring af kaffemaskine/køleskab/ovne osv. skal varetages frivilligt ”på anden måde”. Det valgte firma har en gratis ”demo”-rengøring torsdag 5. januar, hvor vi herefter kan aftale en fortsættelse,

Knappen for ”Udtryk” ved gitterlågen er som aftalt nu flyttet fra døren til stolpen indenfor på anlægget.

Motoren der håndterer udluftning i omklædningsrum er efter MANGE års tro tjeneste nu blevet udskiftet. Mange tak for indsatsen til Jesper.

Det er igen lykkedes Kenneth at sammensætte en træningsrunde for klubbens begyndere og lettere øvede. Alle har forudbetalt til klubben, og træningen begynder i det nye år. Tak til Kenneth for dette tilbud.

Vi har aftalt at vi igen starter på ”Familietennis” lørdag fra 9-10. Nærmere om dette via Malte.

Lørdag 10. december har cheftræner Kristian indbudt juniormedlemmer med familie til julekomsammen.
Det er et fint initiativ som vi selvfølgelig bakker op.

Næste møde blev aftalt til afholdelse Mandag d. 16. januar.18:00 i mødelokalet.

 

Referent: Per

 

Månedens citat: ”Julen er utaknemmelig: Du gør al arbejdet men en tyk mand i rødt tøj får al æren”