Solrød Tennis Klub

Referat: 28. juni

28. juni 2021 - Skrevet af stkadmin

Deltagere:      Per, Jesper, Jonathan, Malte, Bo
Fraværende: Tommy
Referent:     Jonathan

Dagsorden

  1. Til information/beslutning.
  2. Juniorer
  3. Hal- og banestatus.
  4. Aktiviteter
  5. Eventuelt

Ad 1.
Godkendelse af referater sker ved næste fysiske bestyrelsesmøde, da dette møde blev afholdt online.

Ad 2.
Nu tikker kalenderuret snart på august, og det betyder tennisklubben indbyder til generalforsamling d. 12 august.
Bestyrelsen er i fuld gang med at planlægge familietennis, hvilket Malte og Bo er tovholdere på. Alt efter vores egne træneres planer, så hyrer vi evt. en træner fra DGI til at facilitere dette.
Klubben har også lige afholdt Voksenintroduktion, hvor der er tilsagn fra ca. 80% af medlemmerne om at fortsætte efterfølgende.
Desuden er vores anlæg også blevet udstyret med videokameraer for måske at hindre ubudne gæster i tennisklubben. Lige nu er der overvåget udenfor klubben, så vi kan se, hvem der befinder sig der. I den forbindelse er der også opsat skilte, da det er lovpligtigt at reklamere med at man har opsat overvågning.

Det er desuden også besluttet for at putte et plaster på såret for vores medlemmer, at der i den resterende del af sæsonen vil være gratis mulighed for at booke indendørsbaner, selvom det normalt koster 30 kr./timen i sommersæsonen. Det håber vi kan gøre det mere attraktivt for de spillende i klubben, så de ikke skal aflyse deres banetime, men blot kan gå ind og booke en tid indendørs.

Vi afventer fortsat vindnet fra Yonex, så vi i højere grad kan vise vores flotte klubaftale frem. Vi arbejder på at få arrangementer op at køre, så vi kan bedre kan præsentere Yonex for vore medlemmer.

Bestyrelsen appellerer til at medlemmer og deres bekendte engagerer sig på Facebook, som vi i høj grad bruger til kommunikation, hvor Webmaster, Hanne, gør et stort arbejde.

Ad 3.
Juniorafdelingen er i skrivende stund oppe på 65 medlemmer, hvilket er samme antal som før corona, hvilket må siges at være en positiv udvikling. Vi forventer også efter sommerferien, at der vil ske en større tilgang, da træningen holder pause i øjeblikket, og familierne er draget på ferie.

Juniorafdelingen ligger dog ikke helt i dvale, da vi også i år afholder ”Sjov Sommer” i samarbejde med kommunen.  Vi har pt følgende tilmeldte til Sjov Sommer – 3 separate sessioner fra kl. 9-12 hhv. 2. august (7 deltagere); 3. august (9 deltagere); 6. august (8 deltagere).

Der er en klar plan for optimeringen af faktureringen, hvor Ungdomsformanden holder møde med administratoren efter sommerferien, så det sikres at der altid udsendes faktura og bliver kommunikeret til forældre. Herunder procedure for hvordan/hvornår og hvem der rykker for manglende betaling.

Ad 4.
Det var egentlig meningen klubben skulle have installeret en ny router, men eftersom en justering af den nuværende router gik fint, så vil Bestyrelsen hellere spare denne udgift, da nettet fungerer fint og de målte hastigheder er fine.

HP-Tennis, der har tilset både de udendørs og de indendørs baner på vores anlæg, og har i den forbindelse udlagt mere sand på banerne, så de kan holde længere.

Ad 5.
Der afholdes tenniscamp på vores anlæg igen i år fra d. 17/7 til d. 21/7. Det betyder at der forhåbentligt vil være liv og glade dage i klubben i dette tidsrum.

Der er booket 3 udendørsbaner hele perioden og indendørsbanerne er ligeledes reserveret til dem i tilfælde af dårligt vejr. Er vejret godt udenfor, så bliver indendørsbookingerne fjernet fra morgenstunden, så du som medlem kan booke banen. Forvent derfor glade ukendte ansigter, når du er oppe på tennisanlægget.

Åben Indslusningbane som afholdes hver mandag holder i øjeblikket sommerferie men vender stærkt tilbage efter sommerferien. I skal dog være velkomne til at træne på kryds og tværs. Blot husk at booke en bane.

Klubben er blevet forespurgt fra DTF om vi kunne være interesserede i at afholde en officiel turnering i klubben, hvilket vi også tidligere har gjort. Vi undersøger om der kan være interesse blandt medlemmerne til dette, og hvis dette er tilfældet, så går vi videre med planerne.

Ad 6.
Næste møde fastsættes efter generalforsamlingen.
Husk at du har mulighed for at indsende forslag til og med 15. juli. Vi glæder os til at se jer.

Månedens citat: ”Jeg kan modstå ALT – undtagen fristelser”