Solrød Tennis Klub

Newsletter – september 2018


Nummer 19 – september 2018

Newsletter er et informationsbrev som holder dig orienteret om hvad der sker i STK. Vi vil på denne måde sikre at alle medlemmer får den nødvendige information. Informationen vil normalt også være tilgængelig i en mere uddybet form på vores hjemmeside.

Har du kommentarer, meninger eller indlæg som du ønsker at dele eller drøfte med øvrige medlemmer, er du altid velkommen til at åbne en debat på vores website www.solroedtennis.dk.

Indhold:

  • Voksenintroduktion Ekstra tilbud
  • Septembertræf
  • Facebook
  • Skoletennis
  • DGI Holdkampe
  • Sæsonen i Hallen begynder nu
  • Reservation og brug af vores system
  • Banerne i hallen
  • Boldmaskinen

 Voksenintroduktion Ekstra tilbud
Efterårets 2 hold der deltager i Voksenintroduktion mandag og torsdag aften er snart færdige med forløbet. Bestyrelsen arbejder i denne forbindelse på at kunne tilbyde de mange nye seniormedlemmer i klubben yderligere træning nu når indendørssæsonen starter. Så følg med på klubbens website og på klubbens Facebook side for yderligere information.

Septembertræf
Lørdag den 8. september afholdes et socialt tennisarrangement i klubben. Det er lige før det er absolut sidste chance for tilmelding, så læs om arrangementet på vores website.

Vi er nu på Facebook
Klubben har nu efter manges ønske oprettet en side på Facebook, hvor man kan se nyt om klubben og korrespondere med andre medlemmer samt gå direkte til vores website, hvor udførlige informationer vil ligge, samt hvor tilmeldinger til diverse arrangementer skal foretages. Vores webmaster Hanne Holm er administrator på denne Facebook-side. Find siden og giv den et like J

Skoletennis
Klubben har i samarbejde med DGI etableret en aftale med kommunens 6 nærmeste skoler. Aftalen er allerede igangsat og forløber efter planen til udgangen af næste kalenderår. Formålet med aftalen er at hverve nye junior medlemmer til klubben, og fremme interessen for tennissporten.

DGI-holdkampe
Vores forening har i sommermånederne deltaget i forskellige turneringer afviklet under DGI.  I skrivende stund har vi allerede vundet alle de rækker der er spillet færdig, og det ser super godt ud for samtlige andre hold. Tillykke til alle J

Sæsonen i Hallen begynder nu
Mandag 17. september er første dag i den nye sæson i hallen.
De medlemmer der rådede over fast time i foregående sæson, er blevet tilbudt at booke samme tid i den kommende.
Den opdaterede Plan over faste timer er tilgængelig på hjemmesiden under Information/Hvem spiller i hallen…
Ønsker om at booke fast tid kan i første omgang meddeles jan@knoblauch.dk senest mandag den 3. september kl. 16:00. Hvis der er flere der ønsker samme tid, trækkes der lod klokken 18:00 i hallen.
Herefter tildeles booking af faste timer efter ”Først til Mølle-princippet”
Du har altid mulighed for at booke enkelttimer, enkeltvis eller med rabat på et klippekort. Se prislisten på hjemmesiden.

Reservation og brug af vores system
I løbet af indeværende måned vil udseendet i vores nuværende halreservations system ændre sig. Vi opgraderer til det nye interface fra Globus Data, som giver jer medlemmer en bedre måde at kommunikere og interagere med reservationssystemet. Vi deltager i et kursus omkring dette medio september, og vi holder jer ajour herefter via vores website og på Facebook – men glæd jer J

Banerne i hallen
Vi har fået et firma til at undersøge ”levetiden” på banerne i hallen, og vi ved alle at de jo ikke er nye. Klubben skal selv bekoste etablering af nye baner, så vi håber på at samtlige medlemmer derfor vil være med til at hjælpe hinanden til, at forlænge denne ”levetid” ved at feje omhyggeligt og generelt ”passe på”. På forhånd tak  J

Boldmaskinen
Bestyrelsen arbejder på at etablere et fast ”stade” til klubbens boldmaskine, så den bliver lettere tilgængelig for medlemmerne. Læs mere om forløbet af dette på vores website og på Facebook.