Solrød Tennis Klub

Newsletter – august 2022

Newsletter august 2022

Faste timer i hallen i Vintersæsonen – 2022 / 2023

Så er det på tide, at planlægge tennis i Hallen i vintersæsonen

Sæsonen:
Første dag – den 26. september 2022
Sidste dag – den 30. april 2023

En oversigt over ledige timer kan ses på hjemmesiden under ”Information/Hvem spiller i Hallen…”

Sådan får du adgang til reservation af Fast time:

  1. Medlemmer med Fast Time i sæson 2021 – 2022 bliver automatisk tilbudt samme tid. Bookingerne bliver lagt på den registrerede lejers medlemsside mandag den 22. august.
    Fornyelsen kan KUN accepteres ved at medlemmet, der står som ”lejer” af banen, logger på sin medlemsside og betaler senest fredag den 1. september*.
    Forhåndsreservationen afmeldes automatisk ved døgnskiftet til 2. september, og banen lægges i puljen med ledige timer. Hvis du ønsker at stoppe, eller flytte til en anden tid, skal du maile dine ønsker, i prioriteret orden, til ph@mentory.dk senest onsdag den 31. august.
    Hvis du vil beholde din faste time såfremt ønsket om flytning ikke bliver til noget, skal du alligevel betale din tildelte time som ovenfor anført. Efterfølgende flytning samt mer-/mindrebetaling aftales efter lodtrækningen den 5. september.
  2. Medlemmer uden Fast Time kan maile ønsker, i prioriteret orden, til ph@mentory.dk senest onsdag den 31. august
  3. Ikke-medlemmer kan maile ønsker, i prioriteret orden, til ph@mentory.dk senest torsdag den 31. august

Lodtrækning om rækkefølge til at vælge Faste Timer finder sted mandag den 5. september 2022 kl. 18:00-18:30 i Cafeen.

Der trækkes først lod blandt medlemmer under pkt. 1.
Der trækkes efterfølgende lod blandt medlemmer under pkt. 2.
Der trækkes til sidst lod blandt ikke-medlemmer.
Baner bliver tildelt efter den prioriterede ønskeliste, eller ved fremmøde (fuldmagt accepteres).

Opdatering med ”ikke-fornyede” faste timer kan ses på opslag i Hallen og hjemmesiden fredag den 2. september.

Priserne pr. time er forskellige alt efter tidspunktet, se disse priser på klubbens website under punktet ”Information/Priser Vinter 2022 – 2023”.

Har du spørgsmål – så kontakt formanden via mail til ”ph@mentory.dk”.

 

* Du kan betale med Dankort eller MobilePay. Log ind på din profil med dit medlemsnummer og din kode. Her betaler du din faktura.
Har du ikke adgang til et af disse betalingsmidler, kan du overføre betalingen til klubbens konto. Kontonummeret får du ved henvendelse til ovenstående kontakt.
Hvis du vil betale med bankoverførsel, skal det ske i så god tid, at beløbet er til disposition på klubbens konto senest onsdag den 31. august. 

Tennisfest i hallen fredag 7. oktober

Efter lukning på grund af covid-19 er det nu igen blevet muligt at afvikle en kæmpefest i vores dejlige tennishal.
Dette skal selvfølgelig udnyttes, så vi afholder derfor en fest ”som i de gamle dage” hvor vi lægger ”gulv” på bane 1, opsætter borde og stole og hygger os i hinandens selskab.
Der vil i løbet af arrangementet blive spillet op til dans, idet vi har lavet en aftale med orkestret ”Swinging Back Beats” som spiller god gammel 60ér musik, så dansegulvet vil helt sikkert blive benyttet flittigt.

Der kommer meget mere information når vi nærmer os arrangementet, men sæt et stort kryds i kalenderen allerede nu, det er et arrangement du ikke vil gå glip af.

Nyt låsesystem etableret

Som I alle har kunnet konstatere er der blevet installeret et helt nyt moderne låsesystem i klubben. Efterhånden var der for mange uautoriserede nøgler i omløb så tiden var inde til en udskiftning og opdatering.

I har alle taget godt imod det nye system, så håbet er at det fortsætter med at være et stort fremskridt. Når chippen bruges registreres chipnummer og medlemsnummer, så der kun kommer personer på anlægget som har en legal årsag. Derfor er der også installeret video overvågning på anlægget.

Her i første fase har du desuden modtaget en 4-cifret kode som du kan benytte i forbindelse med dit medlemsnummer. Når alle har modtaget en key-chip kan kun chippen benyttes.

Flere forbedringer i løbet af sommeren

I løbet af juli er taget i hallen blevet gennemgået, og både lyskasserne og de store lys-trekanter i gavlene er blevet udskiftet. Årsagen til denne store reparation var at taget flere steder ikke var tæt, så det regnede ned. Dette er nu elimineret.

Der er lagt nyt asfalt langs indgangspartiet, så det nu fremstår pænt og indbydende.
Fredag 19. august blev arbejdet færdiggjort, da Hoveddøren (gitterdøren) er blevet hævet så der kunne skabes hældning så vandet kan løbe væk fra dørområdet.

De mange der benytter slåmuren har måttet konstatere at et enkelt forkert slag eller et rammeslag – så er bolden over muren og langt væk på fodboldbanen. Dette bliver der nu gjort noget ved.
I den kommende uge bliver der lagt et pænt net over slåmuren, så denne bliver til et lukket område, så boldene bliver indenfor området.

På Bane 8 er der etableret net over de 2 betonstandere til lysmasterne, så man ikke skal ”kæmpe” for at få boldene frem igen.

Ny procedure for gæstespil

Indførelsen af vores nye chip-baserede nøglesystem, gør det muligt at etablere en helt ny procedure for gæstespil. Tidligere skulle man som gæst hente en nøgle på Shell-tanken og lægge 200 kroner i depositum.

Når man første gang skal spille som gæstespille når det nye nøglesystem er blevet færdigetableret, skal man oprette sig som ”BRUGER” af tennisklubben. Her oplyser man navn og e-mail, hvorefter systemet tildeler et brugernummer og man vælger en tilknyttet kode.

Herefter kan man logge ind med sit brugernummer og sin kode og bestille bane.
Købet bliver straks lagt i ”kurven”, hvor man efter godkendt betaling får tildelt en 6-cifret dørkode som fungerer fra 20 minutter før tiden starter.
Når man har spillet og ønsker at forlade klubben trykker man blot på ”UD-knappen på gitterdøren.

Men vær opmærksom på ovenstående system ikke er klar til brug endnu. Vi samarbejder med Globus Data om færdiggørelsen af systemet. Der vil komme information på klubbens website samt på FB når systemet er klar til brug.