Solrød Tennis Klub

Junitræf for alle medlemmer – øv

Sidst opdateret d. 13. juni 2022

Vi må desværre aflyse dette års Junitræf på grund af for få deltagere.
Vi håber det kun er fordi det er Sct. Hans og I har lavet andre aftaler.

De indbetalte beløb er nu tilbageført via MobilePay
Vi ønsker jer en hyggelig Sct. Hans aften 🙂

Alle medlemmer inviteres til Junitræf

Lørdag, den 25. juni, kl. 12:00

ALLE medlemmer er velkomne til at deltage i denne turnering. Det vil sige at, om du er ny i klubben, har været det et par år, eller måske er elitespiller, håber vi, at vi efter Coronaperioden nu igen kan samles til nogle sjove og givende tennistimer i Solrød Tennis Klub.

Vi spiller et antal double/mix-kampe af 20-30 minutters varighed. Antal og varighed afhænger af deltagerantallet. På grund af denne sommers ustabile vejr, skal vi måske spille i hallen, derfor er der tilmelding for maximum 36 spillende deltagere. Så “Først til Mølle” 🙂

Vi håber selvfølgelig på at vejret er med os så vi kan spise i fællesskab på terrassen, når vi er færdige og skal fejre de gode resultater og erfaringer.

Der vil være snacks undervejs. Der vil også være mulighed for at tilkøbe drikkevarer såsom øl, vin og vand til vanvittige lave priser 😊

Pris for spil og mad er 80,- kr. pr. person. Børn spiser nok til halv pris 😊

Pris på:
Vin er 10 kr. pr. glas
Vin 60 kr. pr. flaske
Øl og vand 5 kr.

Tilmelding og betaling for mad og spil 80.- kr. pr person, foretages via
Det er vigtigt at du skriver dit medlemsnummer. Tilmelder du flere medlemmer, skal du huske at skrive medlemsnummer på alle. Vi skal bruge dit/jeres nummer til at sammensætte spilleplanen.

Da vi har været begrænset i muligheder for at samle klubbens medlemmer, på grund af restriktioner, er vi glade for igen at kunne byde velkommen til et arrangement hvor tennisspil og hyggeligt samvær bliver sat i fokus.

 

Vi glæder os til at se dig/jer
Solrige sommerhilsner fra Per og Hanne