Solrød Tennis Klub

Tennis med Solrød Strand Badmintonklub

Sidst opdateret d. 23. april 2021

Tennisdag i Solrød Strand Badmintonklub

 

Søndag den 18/4 havde Solrød Strand Badmintonklub den fornøjelse at låne Solrød Tennisklubs anlæg.

Det blev en fantastisk dag hvor vi samlede 49 SSB’ere på tværs af senior- og veteranafdelingen.
Dagen bød på skønt dansk forårsvejr, højt humør, og mange ketcher hungrende badmintonspillere, som forsøgte at brilliere på tennisbanen. Vi konkurrerede i en sjov men upræcis servemålingskonkurrence, en doubleturnering hvor de yngste var sat samme med de ældste, samt en masse spil på kryds og tværs.

Vi sluttede dagen af med 40 halvbagte pizzaer, smagen var god, det var konsistensen nok ikke. Humlevand og sukkervand kan heldigvis skylle det meste ned. Jeg håber at vores Corona nedlukkede kroppe ikke led overlast. Personligt er det først nu jeg kan strække min arm ud igen.

Vi siger tak til tennisklubben for lån af jeres skønne nyrenoverede anlæg, og håber i fremtiden på mange gode stunder i ketcher sportens navn.

Kærlig hilsen
Malte Thyregod