Solrød Tennis Klub

Klubmesterskab 2021

Sidst opdateret d. 2. april 2021

Vi er yderst glade for at kunne spille tennis igen!

I den forbindelse mener vi at der igen er brug for et klubmesterskab, hvor vi kan konkurrere og have en god stund sammen.

Der vil blive oprettet 5 rækker:
Herresingle A- For turneringsspilleren
Herresingle B – For motionistspilleren
Damesingle A – For både motionistspilleren og turneringsspilleren
Double A – For turneringsparret, både herre- dame og mixpar
Double B – For Motionistparret, både herre- dame og mixpar

Hver række bliver spillet som klassisk ”monradturnering” (se note). Vinderen
af en runde går dermed videre til næste runde, hvor taberen spiller mod den anden taber af runden. Man bliver derfor sikret mindst 2 kampe pr. række.

De indledende runder bliver spillet over to uger i uge 17 og 18, hvor de indbyrdes modstandere selv aftaler tidspunkt for opgøret.

Når man har aftalt opgørets tidspunkt, kontakter man Kenneth Roepstorff på mail: KEHA@tdc.dk. Kenneth booker så to timer i bookingsystemet, så kampen kan færdigspilles.

Bolde til kampene skal man selv medbringe, men kan købes i klubben til 75,00 kr. pr. rør indeholdende 4 bolde.

Når programmet bliver offentliggjort, kontakter man altså selv internt hvornår kampes spilles, og sender derefter resultatet til mig.

Alle finaler og bronzekampe vil blive spillet lørdag den 8. maj, hvor vi afholder et finalestævne. Hvis restriktionerne tillader det til den tid, vil der være mulighed for fællesspisning med dertil hørende.

Tilmeldingsfrist den 16. april til Malte Thyregod på:

Malte-t@live.dk
Tel: 29633281

Kærlig hilsen
Malte Thyregod
Solrød Tennis Klub

 

  • Monradprincippet En holdturnering efter Monrad princippet er kendetegnet ved, at holdene spiller mod hinanden efter styrke. Således at det hold der ligger nr. 1 spiller mod det hold der ligger nr. 2, det hold der ligger nr. 3 spiller mod det hold der ligger nr. 4 osv. De hold, der møder hinanden på et hvilket som helst tidspunkt i turneringen, bortset fra starten, har således nogenlunde samme styrke.