Solrød Tennis Klub

Corona info

Sidst opdateret d. 15. januar 2021

 

Opdateret den 15. januar 2021

Desværre er vi tvunget af omstændighederne til stadig at holde vores tennishal lukket. Foreløbigt til 7. februar, men alt tyder jo desværre på en forlængelse af perioden.

Vi i bestyrelsen er meget opmærksomme på, at vi har mange medlemmer der har købt og betalt for en eller flere faste timer i hallen, og alligevel ikke kan spille på disse timer siden 8. december.
Ligeledes har mange juniorer forudbetalt for træning i indesæsonen, uden at vi kunne give denne træning.

Vi har derfor søgt de tilgængelige hjælpepuljer som specifikt er oprettet for at hjælpe klubber som vores, og som MÅSKE kan gøre det muligt for klubben at refundere “noget” af det indbetalte beløb.
Imidlertid kan vi forvente en længere behandlingstid inden vi modtager svar på vores ansøgning, og derefter også ventetid på reelt at modtage den eventuelle hjælp.

Vi håber derfor på, og appellerer til forståelse og tålmodighed fra din side for den situation vi alle befinder os i – vi gør alt hvad der er muligt indenfor de rammer vi har.

Juniorer:
Vi satser på at tilbagebetale det fulde beløb betalt for ikke afholdt juniortræning fra nedlukningen startende 8. december – et beløb vi ikke kender endnu da træningen jo stadig ikke er mulig af gennemføre.

Seniorer med fast(e) timer i hallen:
Vi fordeler de eventuelle midler vi modtager fra hjælpepakken i forhold til antal reserverede timer, men ikke før vi modtager den eventuelle hjælp.
For medlemmer med klippekort gør jeg opmærksom på, at dette ikke mister hverken værdi eller gyldighedsperiode.

Afsluttende:
Som et minimalt ”plaster på såret” satser vi på, at vi vil åbne for tennis udenfor så snart vi kommer tættere på sikkerhed for en længere døgnfrostfri periode.

Derfor – følg med på klubbens website “solroedtennis.dk” eller på vores FaceBook-profil “Solrød Tennisklub”.

Hilsen Per Holm
Formand Solrød Tennis Klub