Solrød Tennis Klub

Veteran 40+ Mixholdet sikrer oprykning til 2. division

Sidst opdateret d. 24. august 2020

Solrød Tennis Klub – Veteran 40+ Mixholdet sikrer oprykning til 2. division efter storsejr i sidste runde på 8-0 mod Tuse Næs.

Inden sidste runde lå Solrød +40 hold på en 1. plads i puljen med 4 point ned til Roskilde på 2. pladsen, så en sejr ville sikre holdet den endelige 1. plads i puljen. En puljesejr vil betyde direkte oprykning til 2. division udendørs, samt finale om divisionsmesterskabet (holdet havde i vintersæsonen allerede sikret sig oprykning til 1. division i indendørssæson).

Holdet leverede endnu en gang, en meget sikker og overbevisende præstation og har endnu ikke tabt en holdkamp i 2 sæsoner (1 vintersæson og 1 sommersæson)

Søndag kl. 14 startede  hjemmekampen mod Tuse Næs. Og her blev der på vores dejlige anlæg sat 5 kampe i gang – 3 herre singler, en damesingle og en Mixdouble. Casper i 1 herresingle, Brian i 2 herresingle og Jenni i damesingle udviste ikke megen gæstfrihed overfor vores gæster og deres kampe var MEGET hurtigt overstået, med uddeling af æg til alle deres modstandere. Kenneth i 3 herresingle måtte jo så være lidt mere gæstfri og måtte i sin kamp ud i matchtiebreak, som dog efter en regnvejrspause også blevet vundet. Mixdoublen blev også vundet sikkert af Pernille og Nicolai med cifrene 6-3, 6-1.

De sidste 3 kampe blev ligeledes vundet ret hurtigt. Og her spillede Casper og Brian i 1 herredouble, endnu en sikker kamp, som blev vundet med 6-0, 6-3. I 2 herredouble vandt Jakob og Nicolai også ret hurtigt med cifrene 6-2, 6-0 og Pernille og Jenni lukkede holdkampen med 6-0, 6-0 i damedoublen.

Herved klarede +40 holdet også en ubesejrede oprykning i vores første udendørssæson efter en meget sikker præstation med kun 3 tabte kampe ud af 40 spillede kampe.

Her & nu er næste udfordring finalen om divisionsmesterskabet, som spilles den 6. september på udebane mod vinderen fra den anden pulje – HVT 1.

Det sejrende +40 hold STK 

Bagerst fra venstre Pernille, Nicolai, Kenneth, JakobBrianCasper og Danni. Og i front Jenni.