Solrød Tennis Klub

Stor sejr til 50+ Mix holdet

Sidst opdateret d. 24. august 2020
Solrød Tennis Klub – Veteran 50+ Mixholdet sikrer oprykning til 3. division efter storsejr i sidste runde på 7-1 mod Dragør.
Inden sidste runde lå Solrød på en 3. plads med samme pointtal som nr. 1 Hvalsø og nr. 2 Dragør. Nr. 4 B93 havde også en mulighed for at vinde puljen eller blive toer. En puljesejr vil betyde direkte oprykning samt finale om divisionsmesterskabet, mens en 2. plads ville sikre en oprykningskamp/nedrykningskamp mod et hold fra 3. division (nr. næstsidst i puljen).
Lørdag morgen kl. 9 startede  hjemmekampen mod Dragør. Her blev der sat 5 kampe i gang – 3 herre singler, damedoublen og anden herre double – på vores dejlige anlæg – de fleste af vores modstandere spiller selv på grus så en lille fordel her til Solrød. Efter den første runde stod det 4-1 til Solrød – desværre måtte en af Dragørs single spillere trække sig efter en fiberskade i låret men han fik hurtig behandling. Dragør stillede med 11 spillere til kampen så det fik ikke yderligere konsekvenser for efterfølgende kampe.
I anden runde skulle der spilles en dame single, mix double og første herre double. De sidste 3 kampe blev også vundet og dermed storsejr med 7-1. Nu var vi sikre på en 2. plads og ihvertfald en oprykningskamp – men resultatet fra den anden kamp mellem Hvalsø – B93 kendte vi ikke. Resultatet indløb senere og heldigvis spillede de uafgjort 4-4 så vi var nu puljevinder efter en rigtig flot sæson med 3 sejre og en uafgjort holdkamp. Særligt vores damer har været suveræne med 7 og 8 sejre af 8 mulige. Så nu må vi se om vi allesammen kan følge med i 3. division i næste sæson.
Her & nu er næste udfordring finalen om divisionsmesterskabet, som spilles den 5. september på vores hjemmebane mod vinderen fra den anden pulje – Hjortekær.
Mange tennis hilsner fra den stolte holdleder / holdkaptajn Tommy Hjordt
Resultater kan findes under Holdkampe/Veteran 50+ MIX (4+2)
Forrest fra venstre Kirsten og Eva Wendt bagest fra venstre John Kristensen, Tommy Hjordt, Ole Carstensen, Per Nykjær, og Kenneth Roepstorff.