Solrød Tennis Klub

Vigtig information – 27/5-2020

Medlemsinformation

Banesituationen:
Banerne 6, 7 og 8 er nu klar til den sidste finish. Onsdag opsættes  netstolper, spillenet og wind-breakere rundt om banerne. Der placeres nye fejekoste så alt er klar til spil fra torsdag morgen.
I dag onsdag påbegyndes samtidigt renovering af Bane 5. Denne bane er derfor ikke spilbar før den er genetableret (forventes færdig  med udgangen af uge 24). Imens der arbejdes på Bane 5 bliver Bane 4 blokeret for spil i perioden fra klokken 8 til klokken 16.
Banesituationen som beskrevet ovenfor er effektueret via banebookingsystemet.

Bane 6, 7 og 8 kan bookes hele tiden.

Bane 4 kan ikke bookes på hverdage kl. 08:00 – 16:00 i perioden 27. maj – 12. juni. Resten af tiden er den åben for booking

Bane 5 kan bookes hele tiden fra 13. juni.

Bane 1 og 2 i Hallen er desværre lukket, indtil videre, p.g.a Corona De bliver tilgængelige for booking så snart myndighederne giver lov.

Så, der er rigtig mange tennistimer der kan bookes.

Kontingentbetaling:

Alt for mange medlemmer har valgt ikke at betale kontingent i denne Coronatid. Det er desværre fortsat nødvendigt at præcisere retningslinierne for at spille på vores baner. Dem kan du se ved at gå ind på vores hjemmeside solroedtennis.dk. På forsiden skal du klikke på den grønne bjælke ”Gå til halbooking”. På det næste skærmbillede skal du klikke i ”Information” i øverste venstre hjørne. På det næste skærmbillede er de ”ufatteligt” enkle regler beskrevet klart og tydeligt.

Du kan betale dit medlemskontingent ved at logge ind på din medlemsside. Den åbne faktura bør komme frem på det første billede. Klik i ”betal” og følg vejledningen på skærmen. I samme sekund du har godkendt betalingen kan du gå på ”Baneoversigt” og booke. Har du ikke betalt senest den 1. august, betragtes du som udmeldt. Hvis du, under alle omstændigheder, ønsker at melde dig ud, vil vi bede dig svare denne mail med dit navn og (evt. medlemsnummer).

 Returnering af nøgle til Tennisklubben:

Hvis du har modtaget en nøgle til klubben har du betalt et depositum. Det får du selvfølgeligt tilbage når du afleverer nøglen (se hvordan på hjemmesiden/information/returnering af nøgle). Da disse systemnøgler er meget dyre, har vi set os nødtaget til at indføre en forældelsesfrist for tilbagebetaling på 3 måneder. Depositum bliver bogført som en ekstraordinær indtægt i klubbens regnskab.

Med sportslig hilsen

Solrød Tennis Klub