Solrød Tennis Klub

Newsletter – april 2021

Nu begynder sæsonen udendørs….

På mandag 26. april begynder udesæsonen for alvor. Vi har heldigvis kunnet spille udendørs de seneste par måneder, selvom det til tider har været meget koldt. Men I har alle taget det med godt humør, og trods alt været glade for at kunne spille tennis igen.
Nu ser det ud til at det igen lysner – både vejrmæssigt men også generelt omkring socialt samvær.

Vi imødeså med forventning at vi kunne åbne hallen, for både spil, omklædning og benyttelse af caféen fra den 21. april. Jeg deltog med optimisme i et webseminar vedrørende de retningslinier som blev udstukket fra kulturministeriet og viderebearbejdet af Dansk Tennis.
Disse regler og begrænsninger viste sig reelt at betyde at vi fortsat skal have lukket hallen for alt andet end det lille toilet, boldskabene samt touch-terminalen i gangen. Dette vil foreløbigt være gældende til 6. maj.

Udendørs faciliteter
På aktivitetsdagen blev vores anlæg yderligere gjort klar til sæsonen. Vi har opsat nye havemøbler, delvist sponseret af XL-Byg i Køge, der er nye bænke og fejekoste på bane 7 og 8, de irriterende ”kanaler” hvor boldene ”forsvandt” på bane 6 og 7 er fyldt med store skærver, så ”det hele” fremstår super flot.

Åben bane om mandagen
Fra på mandag etableres igen mulighed for at deltage i arrangementet ”Åben indslusningsbane”, hvor nye og ”gamle” medlemmer mødes på kryds og tværs uanset evner og erfaring. Dette er en enestående mulighed for at lære andre spillere at kende og derigennem at etablere nye med- og modspillere. Man møder blot op i tidsrummet mellem 18 og 20, og spiller som anvist af spillelederen.

Voksenintroduktion maj
Igen i år tilbyder vi kommende medlemmer en flyvende start. De 4 tirsdage i maj fra 18 til 20 afholder vi voksenintroduktion, hvor vores træner Kenneth vil lære de nye medlemmer ”alt” om spillet. Læs mere om dette tilbud på klubbens website eller via klubbens FaceBook profil.

Den 8. maj er vigtig
Ud for datoen lørdag 8. maj skal du allerede sætte nu sætte kryds. På denne dato afholder klubben den officielle start på sommersæsonen, med standerhejsning. Det er samtidigt ”Tennissportens dag” hvor sporten bliver fejret overalt i Danmark. Og – på samme dag afholder vi finalestævne for årets klubmesterskab, og vi planlægger i den forbindelse at der vil være en masse tilbud både ind- og udvortes  J

Betalinger i klubben
Vores dataleverandør har lagt systemet på en mere nutidig platform. Det betyder at vi skal vænne os til nye skærmbilleder.

Når du skal betale, skal du:

  1. Gå til Banebooking
  2. Logge på din medlemsside med medlemsnummer og adgangskode
  3. På din forside vælger du ”Til Faktureringskonto”
  4. Klik i linjen med Årskontingent
  5. Følg betalingsvejledningen og betal med Dankort, enten ved indtastning af kortnummer, udløbsmåned og år samt cvc kode eller betal via Mobile Pay.

Du kan desværre ikke (trods tidligere udmelding) betale med VISA/Master-card debetkort. NETS opkræver 5 % af betalingen i gebyr, det finder vi uanstændigt, og har derfor fjernet muligheden.

Har du ikke Dankort må du kontakte administrator og aftale alternativ løsning. Ulempen ved denne metode er, at det går langsommere og blokerer for booking indtil det er manuelt bogført i systemet.

Skulle du, imod vores forventning, ønske at melde dig ud, beder vi dig sende en mail til klubbens administrator. Husk så også at aflevere din nøgle. Læs mere på klubbens website hvordan.
Hilsen Per Holm
Formand Solrød Tennis Klub