Solrød Tennis Klub

Sjællands Mesterskab i Single

Sidst opdateret d. 7. juni 2021
i denne weekend var der finale stævne i sjællandsmesterskaberne.
Det skulle afholdes i Dragør, men der blev lukket pga for højt smittetal. Så fredag formiddag fik vi besked om, selv at arrangere kampene i vores klubber.

Jeg fik spillet min semifinale mod Inge Nielsson fra Birkerød i Solrød. Dejligt ikke at skulle spille på grus.

Hun er en hårdtslående dame, men ikke så hurtig. Så det gjaldt om at modstå de hårde slag og få hende rundt på banen.

Det lykkedes rimelig godt, så jeg vandt 6-2, 6-2.

Søndag skulle jeg så til Frederikssund og spille finalen mod Janne Rylander, som jeg tidligere har spillet gode kampe mod – men aldrig vundet.
Hun havde hjemmebane, det var 28 grader og vindstille. Grusbanerne var tørre og støvede (Ikke mit yndlingsunderlag), så det var bogstaveligt om at holde hovedet koldt.

I 1.sæt spillede hun fejlfrit. Selvom jeg havde mange føringer og chancer for at vinde partier, tabte jeg 6-1.

Puh-ha, hvad gør man så. Så må løbeskoene på. Heldigvis blev mit spil bedre, efterhånden som jeg vænnede mig til grusbanen og hun begyndte at fejle – og puste efter duellerne. Så jeg fik hevet 2.sæt i land med 6-3.

Så var det tid til match tiebreak. Hun følte sig presset. Alle regnede jo med, at hun ville vinde. Men jeg havde fået godt gang i spillet. Så jeg kom foran med 7-0, inden hun kom på 5-7.
Så skulle der lige et par dybe vejrtrækninger til, for at holde momentum.
Derefter vandt jeg de sidste 3 bolde og fik endelig vekslet 3 2.pladser fra de 2 foregående sæsoner til et Sjællands mestetskab. Det var dejligt.
Mvh. Kirsten Wendt