Solrød Tennis Klub

Stor og spændende dag, lørdag 8. maj

Sidst opdateret d. 3. maj 2021

 Lørdag den 8. maj er en stor dag i Solrød Tennis Klub

Vi fejrer sammen med en masse andre klubber i Danmark ”Tennissportens Dag”, vi afholder den årlige standerhejsning og vi afvikler finalestævne i klubmesterskaberne.

”Tennissportens dag” er en begivenhed hvor alle inviteres indenfor på vores flotte anlæg og får mulighed for at prøve at spille tennis. Klubben har ketsjere og bolde, så du kommer bare iført tøj og sko til lejligheden. Mange af vores trænere vil være tilstede og hjælpe til med råd og vejledning.

Standerhejsning markerer at nu er banerne officielt åbnet for sommersæsonen.
Vi har på grund af Covid-19 situationen ikke kunnet spille i hallen, så vi startede med at spille udendørs allerede i februar måned – meget koldt men det gik.

Klubben råder over 5 helt nyanlagte baner samt en tennishal med 2 tilsvarende nye baner.
Vi hejser flaget og fejrer med drikkevarer, chips og hurra-råb for alle de positive tiltag i Solrød Tennis Klub.

Igennem de seneste uger har vi afviklet de indledende runder i samtlige rækker i det tilbagevendte og fremover årlige klubmesterskab. På lørdag afvikler vi derfor semifinaler og herefter afslutter med finaler og præmieoverrækkelse.
Der er derfor garanti for at der vil blive spillet super flot og underholdende tennis, så kom og nyd de spændende kampe.

Vi ses på lørdag på klubbens anlæg, beliggende for enden af Litorinavej, hvor vi begynder dagen klokken 10:00 med ”Tennissportens dag”.

Klokken 12:00 er der standerhejsning hvor Formanden vil informere om nye tiltag i Solrød Tennis Klub bl.a. ”Familietennis”, så tag familien med og kom og hyg jer.  Derefter er der finaler i klubmesterskabet.

Vel mødt.

Per Holm
Formand
Solrød Tennis Klub