Solrød Tennis Klub

Også 40+ Holdkampene er igang

Sidst opdateret d. 17. maj 2021

40+ Holdkamp

Så blev der også endelig taget hul på udendørssæsonen for 40+ holdkampe.

40+ holdet, som sidste år rykkede op til 2. division, skulle på papiret på en svær udekamp mod nedrykkerne fra 1. division fra traditionsklubben Hørsholm Rungsted Tennis. Solrød var desværre allerede bagud 0-1 ved kampens start, da vi måtte trække damedoublen på forhånd, idet Pernille desværre var blevet skadet.

Det skulle dog stadig vise sig at blive en tæt affære på trods af overmagten, udebane på grus underlag og bagud på point fra start.

Der blev lagt ud med en damesingle hvor Jenni Quistgaard, desværre mødte overmagten og tabte til en rigtig god og godt spillende modstander. Casper Gylling spillede en tæt 1. herresingle som Casper vandt flot i en 3. sæts Matchtiebreake med 10-7. Samtidig spillede Jakob Thisted og Danni Syhler en meget tæt 2. herredouble, som blev tabt i 3. sæts Matchtiebreake med 9-11, efter endda at have haft 3 matchbolde ved 9-6 ! TÆT TÆT  super ærgerligt, men kom igen.

Brian Jørgensen tabte herefter ligeledes sin 3. herresingle mod en stærk modstander med 3-6, 3-6 og Danni Syhler blev samtidig skadet tidligt i starten af 2. herresingle og tabte så til en god modstander.

Derved så det nu sort ud for Solrød, bagud med 1-5 i holdkampen, inden de sidste 2 doubler.

I den første MIX kamp spillede Jenni og Jakob dog fremragende og fik hevet en flot sejr hjem og fik samtidig reduceret til 2-5 i holdkampen.

I den sidste herredouble fortsatte Brian og Casper med deres stærke spil fra klubmesterskabet og vinder ret komfortabelt, med 6-3, 6-3 efter en stærk og solid indsats i 1. herredouble.

Derved lagde Solrød 40+ hold ud med et meget knebent nederlag på 3-5 sejr i dette års 2. division

I de næste kampe skal Solrød på hjemmebane møde først Karlslunde, i et lokalderby, den 13. juni og derefter mod Bagsværd den 20. juni.

Venlig hilsen
Kenneth Bolvig Roepstorff