Solrød Tennis Klub

Flot og sikker sejr til 50+ holdet

Sidst opdateret d. 17. maj 2021

+50 Holdkamp

Så blev der endelig taget hul på udendørssæsonen med holdkampe igen.

+50 holdet, som sidste år rykkede op til 3. division, skulle på papiret på en svær opgave mod nedrykkerne fra 2. division fra Herlev Tennisklub. Om det var hjemmebanefordelen eller om det var forstærkningen af holdet i forhold til sidste sæson, med Lars Steenberg og Nicolai Meisler skal være usagt. MEN Solrød viste ikke ret meget gæstfrihed og det blev i hvert fald en komfortabel sejr til Solrød.

Der blev lagt ud med 4 kampe (1HS, 2HS, DS og MIX) og Kirsten Wendt fortsatte sin ”winner-streak” fra sidste sæson og slog ret hurtigt sin modstander med cifrene 6-1, 6-4. Herefter fik Eva Wendt og Nicolai Meisler, som spillede sammen for første gang, også ret hurtigt lukket deres kamp med 6-0, 6-2 og flot debut af Nicolai på +50 holdet, som jo selvfølgelig også fik flot hjælp af Eva.

Så førte Solrød 2-0 i kampe og nu kom der lidt mere spænding på kampene. Lars Steenberg debuterede også med en flot sejr i 1. herresingle, som han vandt efter en hård og meget flot spillet kamp med 7-5, 6-4  suveræn og flot indsats mod en meget stærk modstander.

I 2. herresingle fik Kenneth Roepstorff også noget for pengene. Efter et meget tæt og usikkert 1. sæt, kom Kenneth dårligt fra start og tabte 1. sæt i tiebreake med 6-8. MEN heldigvis kommer Kenneth stærkt igen og vandt ret hurtigt 2. sæt med 6-1, så skulle der spilles et afgørende 3. sæt, som afvikles som en Matchtiebreake til 10 point! Her kommer Kenneth igen dårligt fra start og kom bagud 2-7! Herefter gik det dog stærkt fremad og Kenneth fik vendt kampen med nogle flotte slag og point, og matchtiebreaken blev vundet af Kenneth med 10-8.

Efter en komfortabel føring på 4-0 skulle der nu sættes 4 nye kampe i gang (DD, 3HS, 1HD og 2 HD). Her skulle de 2 debutanter Lars og Nicolai i kamp som 1. herredouble og den opgave løste de fremragende og uden slinger i valsen til en sikker sejr på 6-4, 6-1. Damedoublen blev også vundet af Solrød af søstrene Eva og Kirsten som ikke gav mange point væk i en flot sejr på 6-0, 6-1.

Herefter kom Per Nykjær på banen i 3. herresingle som han også vandt i sikker stil med 6-2, 6-2, hvorefter Per gik direkte over og spillede en 2. herredouble sammen med John Kristensen. Efter et flot første sæt, som blev vundet med 6-0, og efter en 5-2 føring i 2. sæt, kom der vist lidt ”Cirkus Benneweis” over det og modstanderen fik lige pludselig lov til at være med i kampen og kom op på 6-6 og sættet skulle så ud i et afgørende tiebreake til 7 point. Per og John fik dog hurtigt gang i spillet igen og vandt efter nogle flotte dueller og bolde, hurtigt sættet 7-1 i tiebreaken og kampen blev vundet med 6-0, 7-6.

Derved lagde Solrød +50 hold ud med en meget flot og sikker 8-0 sejr i dette års 3. division.

I de næste kampe skal Solrød på udebane til Holbæk den 12. juni og til Sorø den 19. juni.