Solrød Tennis Klub

Tak til alle fremmødte ved BBQ-aftenen

Sidst opdateret d. 15. juni 2019

Mange tak til alle fremmødte, for en fantastisk aften med turnering. Også tak til Ungseniorerne som for første gang deltog og det var ikke kedeligt 🙂 Se billeder nederst på siden.
Alle var positive og var oplagt til spil og fest.

Vi startede med turneringen som forløb uden uheld – argh måske var der lige en der ikke kunne “kende” sit eget navn på listen, men det var jo løsningernes aften 🙂

Der var Cocktailbar som Hans og Per mestrede til tilfredshed. Desuden kunne der købes Rødvin, Hvidvin, Øl og Vand.

Vi dækkede op på terrassen, men måtte senere erkende at plan B måtte iværksættes, så lynhurtigt blev borde og stole båret ind i cafèen og her kunne vi sagtens være 34 glade personer hvor snakken gik og der blev skålet.

Vi startede med en lækker Lakseforret og herefter forestod hvert bord selv grillningen af – de i forvejen Sous Videde bøffer og hertil fik vi dejligt tilbehør.

Der var præmier samt lodtrækning af flotte Sponsongaver, bl.a. fra XL-Byg i Køge, Legind og Head. Desuden havde vores medlem Per Møller stillet et helt nyt køleskab til rådighed for baren. Tak til sponsorerne.

Efter oprydning med hjælp fra rigtigt mange, kunne vi slukke og lukke kl. 02:15
Sidste oprydning og endelige oprydning blev gjort lørdag formiddag – og ja, vi var trætte – Tak til alle for en dejlig aften.